Home NL

Exclusieve en unieke Fotoreportages

Mijn naam is Edgard, mijn leven en hobby is fotografie, en heb meer dan 25 jaar ervaring, gevestigd op Fuerteventura, gespecialiseerd in exclusieve digitale fotoreportages, en modellen fotografie.

Uw vakantiefotograaf

Alle fotoreportages.

Heb je ooit op een mooie vakantie geweest en keerde je teleurgesteld terug naar huis, met de slechte foto's die je genomen had, of erger nog, die je niet genomen had? Bij een mooi verlof horen foto´s die je een levenslange herinnering geven aan het reilen en zeilen tijdens je vakantie. Ik bied u een mooie foto-tour aan, met het nemen van professionele portretten van je langs de route.

Uw persoonlijke fotograaf overal waar u gaat! Stuur me een bericht via de contact pagina.

 Reportages in hotels, op het strand, in de bergen of een ander eiland, ook voor publiciteit zoals Flyers, Internet en Portfolio voor modellen (TFCD aanvaard).

Een prachtige fotoreportage is de mooiste herinnering die er bestaat ! Kijk maar even rond in mijn „Galeria“ (fotoalbum).

   Alle foto's steeds op dvd.

  

           PhotoEdgard is ook uw partner voor het bouwen van uw mooie website.


Een website maken is niet voor iedereen evident. Je website is je digitale visitekaartje en de dag van vandaag is je website je meest efficiënt adverteer kanaal. Een goede website met een stijlvol webdesign, dat de essentie van je zaak of je product uitademt, en daar bovenop een goede communicatie strategie, resulteren in meer bezoekers en zo kan je website je belangrijkste bron van inkomsten worden. PhotoEdgard specialiseert zich in betaalbaar webdesign. Ik bied hierbij ook de aanverwante diensten aan zoals hosting, domeinregistratie en onderhoud. PhotoEdgard bouwt alle soorten websites.

U kan bij mij ook terecht voor uw meertalige websites (Nederlands, Engels, Duits en Spaans), flash websites en websites met CMS. U kan steeds rekenen op de ervaring en knowhow van de webdesigner.

Voor meer info ivm een Website, klik hier op: Webmaster.

Voor meer informatie, bel me of stuur een mail via de contactpagina.

Dank u voor het bezoek van mijn website.

Edgard

+ 34 – 676 55 99 24  of  Mail

                                    Portfolio

             

 

       Copyrights:

* Alle rechten voorbehouden! Geen enkel deel van deze website, afbeeldingen, geanimeerde GIF mag worden gereproduceerd of overgedragen in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, waaronder fotografie, fotokopie, opnamen of enige andere informatie-opslag of retrieval systeem, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PhotoEdgard.