Webmaster

       

Unieke lay-out op maat

Voor elk budget bouwt PhotoEdgard een website. Van een eenvoudige website met een beperkt aantal pagina’s tot een website met uitgebreide en specifieke modules en pagina’s.

PhotoEdgard bouwt uw website steeds met een vast ontworpen, standaard en aanpasbare template en daardoor krijgt uw website een unieke lay-out.    Uw website springt hierdoor meer in het oog en zal op deze manier ook meer bezoekers op uw website houden. Veel bezoekers krijgen op uw website is immers niet voldoende. U moet uw bezoekers hun interesse kunnen wekken door een uniek design, relevante inhoud en eenvoudig terug te vinden informatie.

Tijdens de creatie van een website denkt men er niet altijd aan om kwalitatieve foto’s te nemen om het bedrijf te illustreren. Nochtans is dit een essentiële stap in het presenteren van uw producten en diensten. Deze beelden geven uw bezoekers immers een visuele representatie en maken uw website aangenamer om te lezen.

De genomen foto’s worden dan bewerkt en geoptimaliseerd zodat ze hergebruikt kunnen worden voor uw overige communicatie (magazine, flyers, presentaties, etc.).

U kan bij mij terecht voor:

» het ontwerp en de publicatie van uw website (html, flash, websites met CMS,…);

» de domeinnaamregistratie en de hosting van uw website;

» de installatie, de layout en het online plaatsen van uw website;

» het ontwerp van uw logo;

» de fotoreportage;

» het ontwerp van uw huisstijl en visitekaartjes;

» Google Adwords campagnes en Google Maps;

» copywriting;

» talen: Nederlands - Engels - Spaans en/of Duits.

 

PhotoEdgard ontwerpt uw website geheel volgens uw wensen. Ik denk ook actief met u mee, om een website te ontwerpen aangepast aan uw werkzaamheden. Ik optimaliseer uw website voor de zoekmachines, zorg voor de aanmelding bij de zoekmachines en sta in voor het onderhoud van uw website.

Standaard:

» domeinnaam; 

» hosting;

» het ontwerp en de publicatie van uw website;

» het toevoegen van uw teksten en foto’s;

» back-up van uw website;

» aanmelding bij de zoekmachines;

» gedetailleerde bezoekersstatistieken;

» de koppeling van uw website met verschillende social media zoals Facebook en Twitter;

» 2 onderhoudsbeurten voor aanpassingen na de oplevering van uw website.

 

Uw website is het uithangbord van uw bedrijf. U heeft hierdoor ook nood aan professioneel webdesign. En dat is net wat ik u kan bieden.

Ook na de oplevering van uw website sta ik u bij met raad en daad.

            Doel van een website 

    Waarom heb ik een website nodig?

Veel ondernemers zijn reeds overtuigd van het nut van een Website. Voor de ondernemers, verenigingen of clubs die nog twijfelen, geef ik hier nog even de voordelen.


Momenteel gebruikt ongeveer 85% van de consumenten het internet vooraleer ze over gaan tot de aankoop van goederen of diensten. Hierbij wordt dan vooral de zoekmachines gebruikt en meer bepaald Google. Via uw website vindt de consument immers veel meer dan enkel een adres en een telefoonnummer. De consument vindt er vooral meer informatie en dat is nu net wat de consument wil. De consument wil zich steeds meer op voorhand informeren over de verschillende mogelijkheden en producten die te koop zijn. De huidige crisis zal deze trend ongetwijfeld nog een extra boost geven.
Een website is daarom een ideale manier om extra klanten te werven voor uw onderneming, club, vereniging of winkel.

 

Wat hebben de consumenten aan mijn website?

Zoals eerder al gezegd zal de consument uw website deels gebruiken om te kijken welke producten of diensten u aanbiedt en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Veel consumenten hebben nog wat drempelvrees als het gaat over informatie aanvragen via de telefoon. Via uw website kunnen ze dezelfde informatie vinden zonder dat u telkens weer de informatie via de telefoon moet doorgeven.

 De voordelen van een website op een rij: 

♦ 24 op 24, 7 op 7 bereikbaar!

♦ U kan uw huidige en toekomstige klanten op de hoogte houden van uw vakantieregeling.
♦ U kan uw klantenkring op eenvoudige wijze uitbreiden.
♦ Een website is een kleine investering met een groot effect.
♦ Besparing op reclamekosten.
♦ Uw klanten vinden antwoorden op tal van vragen via uw website waardoor u minder tijd spendeert aan de telefoon.

Profiteer ook van de vele voordelen die een eigen website u kan bieden.

Een goed opgebouwd logo aangepast aan de filosofie van uw bedrijf is uitermate belangrijk. Een goed logo is herkenbaar, springt in het oog en is een deel van het bedrijf. Met een goed logo zorgt u voor een grote herkenbaarheid en zichtbaarheid. Elk bedrijf is uniek en het logo moet dat ook uitstralen. 

Ik maak na ons gesprek een eerste ontwerp en aan de hand van uw feedback wordt dit ontwerp verder aangepast en op punt gezet.


Neem contact met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Edgard

+ 34 – 676 55 99 24  of  Mail